понеділок, 18 травня 2009 15:35

Гавриш: Балога кинув Ющенку виклик

Гавриш: Балога кинув Ющенку виклик

Перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Степан Гавриш називає заяву про звільнення Віктора Балоги викликом Президенту Віктору Ющенку.

Про це він сказав сьогодні на прес-конференції.

Гавриш зауважив, що ця тема виникає не вперше. За його словами, "на жаль, це не зовсім відповідальний спосіб стосунків з Президентом". "Це певний виклик Президенту", - заявив Гавриш.

На його думку, глава Секретаріату мав би вирішити це питання без зайвого галасу і з"ясування стосунків.

Перший заступник секретаря РНБО припускає, що спричинити заяву про відставку Балоги могли численні конфлікти між ним та багатьма менеджерами Секретаріату Президента. При цьому Гавриш зауважив, що за своєю посадою Балога мав би такі конфлікти максимально пом"якшувати.

Гавриш вважає, що виходом із ситуації, що склалася, може стати або повідомлення про те, що заяву про звільнення визнано недійсною, або ж слід буде дочекатися рішення Президента щодо неї.

Гавриш додав, що він особисто заяви Балоги про звільнення не бачив.

Нагадаємо, що за інформацією Gazeta.ua Віктор Балога подав у відставку минулого тижня. "Балога відійде в тінь і займатиметься передвиборчою президентською кампанією Віктора Ющенка", - повідомило виданню джерело в Секретаріаті президента.

Існує й інша версія звільнення Балоги – нібито між ним і президентом Віктором Ющенком виникли розбіжності з приводу стратегії президентської виборчої кампанії.

За словами "регіонала" Єфремова, існує інформація про те, що після написання заяви про відставку Балога виїхав зі свого кабінету на Банковій, а Ющенко не зміг зв"язатися з ним по телефону.

УНІАН, Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Гавриш: Балога кинув Ющенку виклик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути