пʼятниця, 27 квітня 2012 14:31

Янукович знайшов проблему України: "Одних можна обдурити, а інших - нахилити"

Янукович знайшов проблему України: "Одних можна обдурити, а інших - нахилити"
Фото: donbass.ua

Однією з причин, що заважають Україні стабільно розвиватися, є "нещадна боротьба за владу", вважає президент України Віктор Янукович.

"Є обставини, які нам заважають. Це зростаюча конкуренція у світі в боротьбі за ресурси, в боротьбі за ринки ... Я б сказав, суб'єктивні причини - це нещадна боротьба за владу за умови, що одних можна обдурити, інших можна нахилити. Інтереси політиків часто преважають над інтересами держави", - сказав Янукович під час церемонії відкриття нового комплексу з виробництва сірчаної кислоти виробничого об'єднання "Кримський тита  "в п'ятницю в Армянську.

При цьому він зазначив, що політиканство, популізм, які процвітали в Україні багато років, має звільнити суспільство від свого тиску, насамперед, морального.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович божиться, що йому не соромно дивитися людям в очі

Янукович також вважає, що інвестиційна привабливість України величезна і слід все зробити для того, щоб переконати інвесторів у безпеці вкладення інвестицій в Україну.

Зокрема, Янукович навів як приклад успішної інвестиційної діяльності роботу "Кримського титану". За його словами, відкриття нового комплексу з виробництва сірчаної кислоти - знакова подія не тільки для економіки Криму, а й для України.

Зараз ви читаєте новину «Янукович знайшов проблему України: "Одних можна обдурити, а інших - нахилити"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути