четвер, 15 грудня 2011 10:46

У Партії регіонів хочуть, аби опозиція несла багато відповідальності

У Партії регіонів хочуть, аби опозиція несла багато відповідальності

Представники парламентської опозиції повинні вдаватись не до популізму, а до речей, які будуть корисними для держави, зокрема, підтримати пропозицію Партії регіонів щодо виключення низки пільг народних депутатів з проекту держбюджету.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це заявив член фракції Партії регіонів у Верховній Раді Владислав Лук'янов в ефірі "5 каналу".

"Опозиція несе таку саму відповідальність перед суспільством, як і влада, і має пропонувати конструктивні речі", - вважає Лук'янов.

Депутат навів приклад, коли більшість у Верховній Раді могла прийняти закон про вибори, не сідаючи за стіл переговорів з представниками опозиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович підписав закон про вибори

"Але ми вирішили, що повинні говорити і знаходити спільні речі. Ми будуємо одну державу, нам не потрібен поділ України на ту чи іншу частину. Ми повинні знаходити спільні питання, і знаходити спільну мову разом із опозицією", - переконаний він.

"І співпраця при розгляді закону, під час доопрацювання закону про вибори і нову виборчу систему це довела", - наголосив політик.

За його словами, яскравим прикладом було призначення представника опозиції керівником комісії з розробки законопроекту про вибори.

"І спільний результат не забарився - ми отримали підтримку у Верховній Раді за закон про вибори - 366 голосів. Голосував і БЮТ, й інші партії, і більшість", - відзначив Лук'янов.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів хочуть, аби опозиція несла багато відповідальності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути