Ексклюзиви
четвер, 15 вересня 2011 13:15

Янукович застеріг Азарова і Клюєва: "У когось полетить голова"

Янукович застеріг Азарова і Клюєва: "У когось полетить голова"

Україна має виконувати зобов'язання за Кіотським протоколом. Про це на засіданні Ради регіонів сказав у четвер президент Віктор Янукович, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

Він вимагає від керівників місцевих органів влади активно долучитися до виконання міжнародних зобов'язань України.

Звертаючись до прем'єра Миколи Азарова та його першого заступника Андрія Клюєва, Янукович зазначив: "Дуже незадовільно реалізовується це питання. Ви знаєте це краще за мене. Тому, Андрію Петровичу, Миколо Яновичу, я застерігаю вас, якщо буде зірвана у нас кіотська програма, в когось полетить голова. Подивіться уважно по кожному регіону, як працюють ці механізми. Я переконаний, що нас на сьогоднішній день далеко не задовольняє стан справ".

Нагадаємо, у березні в Києві побувала експертна група секретаріату Рамкової конвенції ООН зі зміни клімату. Експерти перевіряли кадастр України за 2010 рік, в якому містяться дані про викиди і поглинання парникових газів, заходи з моніторингу та скорочення викидів. Після того в пресі з'явилася інформація, що експерти не задоволені тим, як в Україні проходить моніторинг та верифікація викидів.

Кіотський протокол  — додатковий документ до Рамкової конвенції ООН зі змін клімату, підписаної 1992 року на міжнародній конференції в Ріо-де-Жанейро.

Зараз ви читаєте новину «Янукович застеріг Азарова і Клюєва: "У когось полетить голова"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути