субота, 03 вересня 2011 12:59

Янукович заспокоїв колишні країни СРСР: співпраця з ними - теж пріоритет

Янукович заспокоїв колишні країни СРСР: співпраця з ними - теж пріоритет

Президент України Віктор Янукович в черговий раз підкреслив, що економічне співробітництво з країнами Співдружності незалежних держав є одним із зовнішньополітичних пріоритетів України.

"Розвиток економічних відносин з країнами СНД є одним з пріоритетів зовнішньоекономічної політики України", - сказав Янукович на розширеному засіданні засідання Ради глав держав СНД у Душанбе в суботу.

За словами українського президента, економічна співпраця є тим базовим напрямком діяльності Співдружності, в якому зацікавлені всі без винятку держави СНД.

Янукович також вважає, що подальше поглиблення виробничої кооперації, концентрація спільних зусиль країн СНД на пріоритетних економічних проектах зможуть надати потужний імпульс економічним процесам на просторі СНД.

Глава української держави також зазначив, що Україна має намір і далі дотримуватися активної позиції по відношенню до СНД.

Раніше під час промови з нагоди Дня незалежності, президент зазначив, що "партнерство з Росією та країнами СНД було й залишається стратегічним пріоритетом". Також стратегічним напрямом не раз називалася інтеграція з європейськими структурами.

Зараз ви читаєте новину «Янукович заспокоїв колишні країни СРСР: співпраця з ними - теж пріоритет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути