субота, 07 квітня 2012 13:49

Янукович вже втратив шанс вдруге стати президентом - Гриценко

Янукович вже втратив шанс вдруге стати президентом - Гриценко
Анатолій Гриценко каже, що нинішню владу від попередньої відрізняють розмахи корупції. Фото: gazeta.ua

Парламентські вибори, які мають відбутися восени - дуже важливі.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав лідер "Громадянської позиції", народний депутат-"нунсівець" Анатолій Гриценко.

"Якщо опозиція на парламентських виборах не переможе, то можуть не відбутися наступні президентські вибори. Янукович спить і бачить, щоб отримати в парламенті 300 голосів, змінити Конституцію, щоб парламент обрав його президентом. Або того, на кого вкажуть олігархи", - зазначив він.

За його словами, президентські вибори можуть відбутися і раніше 2015 року.

"Бо вже починає зривати різьбу. Візьміть випадок з Оксаною Макар — одні виродки з міліції відпустили інших виродків, які зґвалтували дівчину. Громада піднялася, це сколихнуло соціальні мережі. Прокуратура злочинців затримала і наче заспокоїли ситуацію. А якби, не дай Боже, таке сталося в Криму з кримською татаркою. Могло б різьбу зірвати так, що ніяка міліція не стримала. Були б погроми, підпали", - сказав "нунсівець".

На його думку, президент Віктор Янукович вже втратив шанс вдруге стати президентом.

"Якби в нього була установка на другий термін, то не нищив би країну, підприємців. Зараз його смотрящі в кожному регіоні відбирають будь-який бізнес, включно з бізнесом Партії регіонів і тих, хто підтримував Януковича. Не називатиму конкретних прізвищ, бо ці люди бояться. Знають, що їх немає кому захистити. Бо правоохоронні органи не тільки в темі, а й у долі. Це відрізняє нинішню владу від попередньої. Як кажуть підприємці, ті теж крали, але ці створюють інфраструктуру корупції — зрослися правоохоронні органи, суди і кримінал — смотрящі", - наголосив Гриценко.

Повністю інтерв'ю читайте ТУТ

Зараз ви читаєте новину «Янукович вже втратив шанс вдруге стати президентом - Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути