Ексклюзиви
пʼятниця, 27 вересня 2013 17:35

Янукович вніс до Ради законопроекти щодо співробітництва з СНД

Янукович вніс до Ради законопроекти щодо співробітництва з СНД
Фото: globalist.org.ua

Президент України Віктор Янукович вніс до Верховної Ради України законопроекти "Про приєднання України до Договору держав - учасниць Співдружності Незалежних Держав про міждержавний розшук осіб" та "Про приєднання до Договору про співробітництво держав - учасниць Співдружності Незалежних Держав у боротьбі з тероризмом".

Про це повідомив радник президента України - Керівник головного управління з питань міжнародних відносин Адміністрації президента Андрій Гончарук, повідомляє прес-служба президента.

"Положення цих угод, до яких має намір приєднатися Україна, спрямовані, перш за все, на створення дієвого механізму співробітництва правоохоронних органів держав - учасниць СНД з метою вжиття ефективних заходів для захисту законних прав і свобод людини та громадянина, зміцнення безпеки держави", - зазначив Гончарук.

За його словами, внесення згаданих законопроектів до Верховної Ради є черговим кроком, спрямованим на виконання визначеного президентом завдання стосовно активізації ролі нашої держави у Співдружності.

Радник глави держави також наголосив, що особливої актуальності це завдання набуває в контексті головування України в СНД у 2014 році.

Зараз ви читаєте новину «Янукович вніс до Ради законопроекти щодо співробітництва з СНД». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути