середа, 08 жовтня 2008 13:19

Янукович визнав право Ющенка на розпуск Ради

У своїх виступах представники парламенту в цілому погодилися з необхідністю провести нові вибори.

"Дострокові вибори були прогнозовані. Є право Президента, і Вам приймати це рішення", - наголосив голова фракції Партії регіонів Віктор Янукович.

У свою чергу лідер фракції БЮТ Іван Кириленко "із жалем підтвердив, що такі вибори є невідворотними і "якщо рішення сьогодні буде прийнято, ми підкоримося", - повідомляє прес-служба Президента.

Голова фракції НУ-НС В`ячеслав Кириленко також констатував, що терміни пошуку порозуміння щодо формату коаліції вичерпані, відтак, Президент отримує конституційне право приймати рішення про розпуск ВР.

Лідер однойменного блоку Володимир Литвин попередив, що при проведенні нових виборів необхідно прийняти законодавчі зміни щодо їх чесності, а також політичні гарантії.

"Очевидно, треба прийняти взаємні зобов`язання з приводу того, щоб ці вибори були чесними, щоб волевиявлення людей не було сплюндроване", - сказав Литвин, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович визнав право Ющенка на розпуск Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути