пʼятниця, 16 вересня 2011 10:16

Янукович вірить в об'єктивне розслідування справи Гогадзе

Янукович вірить в об'єктивне розслідування справи Гогадзе

Президент Україна Віктор Янукович зацікавлений у повному і об'єктивному розслідуванні всіх справ, пов'язаних з убивством журналіста Георгія Гонгадзе, заявляє прес-секретар голови держави Дарина Чепак.

"Останнім часом відбулося кілька суттєвих зрушень у розслідуваннях, які здавалися неможливими ще кілька років тому ... Голова держави закликає правоохоронні органи докласти максимум зусиль для проведення об'єктивного розслідування порушених кримінальних справ", - розповіла вона.

За її словами, Янукович впевнений, що крапку у справі має поставити суд. "Люди повинні знати правду, незважаючи на те, скільки пройшло часу з моменту зникнення Георгія Гонгадзе", - підкреслила прес-секретар президента України.

Журналіст Гонгадзе зник у Києві 16 вересня 2000 року. У листопаді того ж року в лісі Київської області було виявлено обезголовлений труп, який, за висновками експертів, міг належати журналістові. У 2009 році в Київській області знайдено останки черепа, які за заявою Генпрокуратури, належать Гонгадзе. Справу досі не дорозслідувано.

Зазначимо, що в Києві в п'ятницю, в день 11-ї річниці зникнення Гонгадзе, пройдуть акції, присвячені пам'яті журналіста та інших загиблих представників ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Янукович вірить в об'єктивне розслідування справи Гогадзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути