Ексклюзиви
середа, 18 травня 2011 10:17

Янукович викликав захоплення миколаївських "корабелів" та подарував квартиру
16

Фото: ФОТО: Прес-служба Президента

Влада вживає заходів щодо забезпечення розвитку суднобудівної галузі України, підкреслив Президент Віктор Янукович підкреслив учора в інтерв'ю журналістам у Миколаєві.

"Ми зробили певні кроки, щоб створити умови для розвитку галузі", - сказав він. У цьому контексті Віктор Янукович нагадав, що в прийнятому в минулому році Податковому кодексі передбачено звільнення підприємств галузі від сплати податку на прибуток і введені особливі умови для повернення ПДВ.

Глава держави висловив упевненість, що сьогодні вже "закладений фундамент" з багатьох напрямків. Розпочаті реформи обов'язково приведуть до зростання рівня економіки.

"Інноваційно-інвестиційна модель сьогодні вже працює", - сказав Президент.

Так само в Миколаєві Віктор Янукович вручив ключі від квартири і ордер багатодітній сім'ї Андрія і Тетяни Чернишових, які виховують десять дітей.

Наприкінці минулого року Віктор Янукович доручив місцевій владі в 2011 році забезпечити житлом сім'ю, яка проживає в однокімнатній квартирі житловою площею 14,5 м2. Тепер багатодітна родина переїде в нове приміщення площею 87 м2 у новобудові, розташованій на тій же вулиці, що і їх стара квартира.

Новий будинок зведено у рамках реалізації Програми забезпечення житлом окремих категорій громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

За кошти місцевої організації Партії регіонів новоселам придбали меблі та побутову техніку. Управління у справах сім'ї та молоді ОДА подарувало сім'ї Чернишових мікрохвильову піч, посуд.

Президент побажав новоселам сімейного щастя і подарував дітям солодощі та фрукти.

"Для нас це дуже велика радість. Ми щасливі ", - сказав господар, нагадавши, що родина багато років чекала вирішення своїх житлових проблем.

Тетяна Чернишова також звернулася до Президента з проханням посприяти у питанні присвоєння їй почесного звання "Мати-героїня".

А талановиті малюки сім'ї Чернишових подарували Віктору Януковичу на пам'ять альбом зі своїми малюнками.

Зараз ви читаєте новину «Янукович викликав захоплення миколаївських "корабелів" та подарував квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути