пʼятниця, 22 жовтня 2010 15:47

Янукович відкрив секрет своєї форми

Янукович відкрив секрет своєї форми

Президент Віктор Янукович заявляє, що приділяє належну увагу своєму здоров'ю.

Про це він розповів на розширеному засіданні робочої групи Комітету з економічних реформ з питань реформування сфери охорони здоров'я, що відбулося у Кіровограді під головуванням президента.

Янукович наголосив, що головна цінність для людини є її здоров'я.

"І як досягти, щоб людина із дня народження мала можливість зберігати своє здоров'я?.. Щоб ми могли створити таку систему, яка б піклувалася про людину і створювала такі умови", - зауважив він.

Водночас президент зазначив, що "багато часу приділив вивченню цього питання, у різні часи свого життя".

"У мене старший син - медик, я його також багато слухав. Поруч зі мною вже багато часу у житті їздить лікар, відомий, який слідкує за моїм здоров'ям, особистим; і весь час мене вчить, як його треба берегти і раціонально використовувати", - сказав Янукович.

"І у мене багато є друзів, з якими я дуже часто обговорюю ці питання. І я із задоволенням це роблю, тому що мені це цікаво", - розповів Янукович.

Але, як наголосив президент, "сьогодні прийшов час, коли ми всі - медична громадськість, наші вчені, наші організатори системи охорони здоров'я - повинні об'єднатися і відпрацювати таку концепцію системи охорони здоров'я, яку ми здатні на даному етапі виконати".

Як повідомлялося, 21 квітня близько 11.00 на Харківській площі в Києві в результаті зіткнення автомобіля "швидкої допомоги" з кортежу президента з таксі ВАЗ-2110 одна людина загинула і двоє одержали тілесні ушкодження. Загиблий і потерпілі знаходилися у таксі.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Янукович відкрив секрет своєї форми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути