середа, 07 листопада 2012 12:48

Янукович відчайдушно намагається зупинити використання свого імені - Небоженко про звільнення Травянка

Янукович відчайдушно намагається зупинити використання свого імені - Небоженко про звільнення Травянка
Віктор Небоженко. Фото: file.liga.net

Президент України Віктор Янукович відчайдушно намагається зупинити використання свого імені на місцях, тому і звільнив заступника голови Миколаївської ОДА. Проте одним звільненням він імідж не поліпшить, а на звільнення чоловік 50 президент не піде.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів політолог Віктор Небоженко.

"Я думаю, що це пов'язано з тим, що всі місцеві чиновники прикриваючись Януковичем, вважають, що повинні забрати владу у будь-якого кандидата. Вони дуже сильно завдали шкоди міжнародному та внутрішньополітичному іміджу Януковича. І Янукович починає розуміти, що всі, кого взяли в Партію регіонів, використали недозволені методи боротьби з противниками. Це б'є не стільки по результатами, а по Януковичу, остільки він гарант стабільності", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович звільнив кандидата Травянка з посади заступника глави Миколаївської ОДА

Крім того, Небоженко підкреслив, що "нам доводили на цій виборчій кампанії про те, що ПР - це джерело стабільності, але виявляється, що ПР принесла колосальну шкоду політичної стабільності в Україні".

"Янукович відчайдушно зараз намагається зупинити використання свого імені і своїх державних ресурсів, повноважень з боку місцевих мафіозі, місцевих правоохоронних органів та місцевої влади. Після того, як він зняв цього кандидата, всі інші повинні різко зупинити свій тиск на електорат", - розповів експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 13 мажоритарників, які перемогли з мінімальним відривом

Відповідаючи на запитання, чи поліпшить імідж Януковича звільнення Травянка, він сказав: "Думаю, що однією фігурою звільненого, все не обійдеться, потрібно як мінімум чоловік 50 звільнити, щоб чиновники зрозуміли. Янукович повинен показати суспільству, що не він винен", але на його думку, Янукович не піде на це, тому що він "дуже вразливий, добрий чоловік, що стосується тих, хто оточує його. Він вірить їм".

Нагадаємо, сьогодні президент України Віктор Янукович вирішив звільнити Віталія Травянка з посади заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Заступник губернатора Травянко не може виправдатися перед президентом, що він програв"

Як повідомлялося, Микола Травянко - кандидат від Партії регіонів у скандально відомому окрузі № 132 (Первомайськ Миколаївської обл.), Де він змагався з кандидатом від Об'єднаної опозиції Аркадій Корнацький.

За першими даними після підрахунку 100% голосів, Корнацький випереджав Травянко на 4167 голосів, проте після низки скандальних подій ЦВК прийняла протокол окружкому № 132, де переможцем значиться Травянко. Округ № 132 значиться серед проблемних, можуть бути призначені перевибори.

Зараз ви читаєте новину «Янукович відчайдушно намагається зупинити використання свого імені - Небоженко про звільнення Травянка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути