пʼятниця, 25 лютого 2011 10:43

Янукович у прямому ефірі може допустити нові "ляпи"

Янукович у прямому ефірі може допустити нові "ляпи"

Президенту України Віктору Януковичу у прямому телеефірі, присвяченому річниці його президентства, будуть ставити як підготовлені запитання, так і неочікувані, відповідаючи на які, голова держави може допустити чергові помилки.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації, комуніст Олександр Голуб.

Зокрема, за словами Голуба, Янукович відповідатиме на заздалегідь підготовлені запитання і експромтом.

"Так роблять усі голови держав, які спілкуються із ЗМІ та громадянами. Є певний перелік питань, на яких Янукович хотів би зробити акцент. Очевидно, що є підготовлені питання, які будуть підводити до цих акцентів, і будуть люди, які їх ставитимуть. Я абсолютно нормально до цього ставлюсь", - зазначив нардеп.

Водночас, на його думку, політтехнологи, які працюють з Януковичем, не є "отстоєм" і прекрасно усвідомлюють необхідність наявності непідготовлених запитань.

"Для того, щоб не склалось поганого враження у глядачів, буде певна частина питань неочікуваних, заздалегідь не запланованих. Відповіді саме на такі питання формують імідж демократичного, впевненого у собі лідера", - підкреслив політик.

Разом з тим, Голуб підкреслив, що ніхто не застрахований від мовних помилок.

"Ми пам'ятаємо і Буша, і інших голів держав, які час від часу робили такі помилки. Я досить спокійно до цього ставлюсь. Враховуючи і завантаженість українського голови держави, і об'єм інформації, з яким йому доводиться стикатися щодня, різні обмовки природні у цьому випадку. Усі громадяни розуміють, що Віктор Янукович опановує українську мову, але мислить, скоріш за все, російською. Тому й виникають певні недоречності. Але йому робить честь те, що він намагається спілкуватись виключно українською мовою", - резюмував комуніст.

Нагадаємо, сьогодні з 11:00 до 14:00 на провідних телеканалах України Віктор Янукович спілкуватиметься у прямому ефірі з українським народом у рамках проекту "Розмова з країною".

Зараз ви читаєте новину «Янукович у прямому ефірі може допустити нові "ляпи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути