четвер, 24 лютого 2011 13:13

Янукович побував у "країні" юних майстрів

Янукович побував у "країні" юних майстрів

Президент Віктор Янукович побачив в Україні цілу армію творчих людей, які здатні вести за собою майже все молоде покоління.Такий висновок голова держави зробив під час огляду експозиції "Країна юних майстрів", повідомила його прес-служба.

"Твори, які я побачив, не можуть не вражати. Це свідчить про те, що наша країна має майбутнє. Це талановиті діти, талановита молодь,  здатна у найближчому майбутньому будувати красиву, сильну країну, працювати на чудовій українській землі, займатися мистецтвом, займатися всіма напрямками життєдіяльності і розвитку нашої держави", – сказав Янукович.

Він також відзначив значний внесок викладачів у досягнення молодих майстрів.

"Я знаю, що все, що ви робите, ви робите завдяки тому, що у вас, по-перше, є велике бажання цим займатися, а по-друге – у вас є прекрасні вчителі, які вас вчать цьому чудовому мистецтву і вмінню любити свою справу і рідну землю", – уточнив глава держави.

За словами президента,  близько 1,5 тисячі державних позашкільних навчальних закладів, що працюють в Україні, – це величезне надбання,  "це ціла армія людей творчих, людей, здатних вести за собою майже все молоде покоління".

Зараз ви читаєте новину «Янукович побував у "країні" юних майстрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути