субота, 15 червня 2013 14:06

Янукович у Єнакієвому розсмішив журналістів і здивував сина

Янукович у Єнакієвому розсмішив журналістів і здивував сина
Віктор Янукович Фото: president.gov.ua

Вчора, 14 червня, виступ президента України Віктора Януковича під час презентації проекту будівництва нової аглофабрики ЄМЗ в Єнакієвому викликав сміх серед журналістів.

Журналісти місцевих і центральних ЗМІ, доставлені в Єнакієве, не змогли бути присутніми. На територію заводу була допущена тільки прес-служба президента.

Решту направили до прес-центра, де виступ ВІП-персон можна було спостерігати на великих екранах завдяки прямій трансляції. З заочним форматом освітлення офіційного заходу журналісти зіткнулися вперше, і цей формат викликав велике розчарування - особливо у телевізійників.

Під час своєї промови Віктор Федорович сказав буквально наступне: "Я дуже багато у своєму житті думав над тим, як жили ми, як жили наші батьки, як житимуть наші діти... У цьому місті". У цей момент оператор крупним планом вивів на екран здивоване обличчя молодшого сина президента - Віктора Вікторовича.

Потім президент України додав: "І звичайно - величезне бажання створити кращі умови для майбутніх поколінь, це головна мета - до якої ми прагнемо".

Ці фрагменти виступу викликали оплески й істеричний сміх у прес-центрі.

Зараз ви читаєте новину «Янукович у Єнакієвому розсмішив журналістів і здивував сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

323

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути