неділя, 22 січня 2012 13:12

Янукович у День Соборності не забув "вколоти" Тимошенко
5

Фото: Фото прес-служби президента

Україна розпочала реалізацію масштабних інфраструктурних проектів, один з яких - будівництво терміналу з навантаження скрапленого газу на чорноморському узбережжі.

Як повідомила прес-служба глави держави, про це заявив президент Віктор Янукович у виступі на урочистому зібранні з нагоди Дня Соборності та Свободи України.

"Ми розпочали будівництво вітрових і сонячних електростанцій, швидкісних залізниць, буде побудовано великий термінал із навантаження скрапленого газу на чорноморському узбережжі", - сказав Янукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович пообіцяв захищати права громадян і не давати спокій хабарникам

На його думку, це ті проекти, які дозволять Україні і заробляти, і заощаджувати в наступні десятиліття. Він наголосив, що у світі складна економічна ситуація - "тож реформи в Україні доводиться впроваджувати у несприятливих зовнішніх умовах".

Додатковим навантаженням для національної економіки Янукович назвав "кабальні газові угоди" 2009 року, через які країна, за його словами, несе мільярдні збитки. Він також нагадав про великий зовнішній борг в України.

"Без перебільшення скажу, що ці угоди, ці борги склали реальну загрозу національній безпеці України", - підкреслив глава держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович так покладав квіти, що закрили ресторан, пригнали "Беркут" і автозаки

"Ті, хто незалежно від посад, підштовхував Україну до прірви, мають нести відповідальність перед українським народом. Саме рівність усіх перед законом, невідворотність покарання за його порушення є ознакою правової держави", - наголосив Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Янукович у День Соборності не забув "вколоти" Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

125

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути