неділя, 22 січня 2012 12:37

Янукович пообіцяв захищати права громадян і не давати спокій хабарникам

Янукович пообіцяв захищати права громадян і не давати спокій хабарникам

Президент Віктор Янукович пообіцяв, що влада посилить увагу до питання захисту прав громадян та забезпечення свободи слова.

Як повідомила прес-служба глави держави, про це він заявив на урочистому зібранні з нагоди Дня Соборності та Свободи України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович так покладав квіти, що закрили ресторан, пригнали "Беркут" і автозаки

"Захист прав людини - це також невід'ємна складова демократичної, європейської країни. Ми суттєво посилимо моніторинг і контроль за розслідуванням кожного виявленого випадку порушення прав та свобод людини. І на особливому контролі - забезпечення свободи слова", - сказав Янукович.

У цьому контексті він нагадав, що через закони забезпечено доступ громадянам до публічної інформації, проводиться судова реформа, прийнято нове демократичне виборче законодавство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович: У 2012 році Україна укладе Угоду про асоціацію з ЄС

Президент також підкреслив, що в країні продовжиться активна боротьба з корупцією. Він нагадав, що вже прийнято відповідне законодавство.

"Ми почали масштабну боротьбу з цим ганебним явищем. Ні високі посади, ні будь-яке політичне прикриття не будуть рятувати порушників законів від правосуддя", - запевнив Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Янукович пообіцяв захищати права громадян і не давати спокій хабарникам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути