середа, 21 березня 2007 18:34

Янукович створить зону вільної торгівлі цього року

Прем"єр-міністр України Віктор Янукович відзначив, що пріоритетом роботи уряду на 2007 рік стане "адаптація економіки України до умов членства у ВТО, а також завершення розробки нового рамкового договору із співпраці України з ЄС, що передбачатиме створення зони вільної торгівлі в рамках Єдиного економічного простору". Про це він сказав сьогодні на розширеному засіданні у Кабінеті Міністрів.

Продовження співпраці України в рамках Єдиного економічного простору, на думку прем"єра, є важливим.

– Необхідно врешті-решт створити зону вільної торгівлі у рамках цієї організації, – підкреслив він.

– Нам потрібно визначити пріоритети розвитку повноцінної національної стратегії. Необхідно завершити етап соціально-економічної стабілізації й фінансового оздоровлення і перейти до виконання наступних завдань. По-перше, необхідно почати реалізацію довгострокової стратегічної програми структурних соціально-економічних реформ. Для цього сьогодні ми створимо новий урядовий комітет з питань економічних реформ на чолі з прем"єром, – додав Янукович. – До роботи цього комітету будуть залучені кращі вітчизняні й зарубіжні фахівці.

У цілому український уряд вважає, що в 2006 році Україна подолала кризу в економіці, досягла стабільності та встановила соціальні стандарти, передає ИА "Росбалт-Украина".

Зараз ви читаєте новину «Янукович створить зону вільної торгівлі цього року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути