понеділок, 25 серпня 2008 14:11

Янукович вважає, що терміново треба зробити три кроки

24 серпня, у 17-ту річницю Дня Незалежності України, вийшов друком перший номер всеукраїнської газети "Время регионов".

Про це повідомляється на офіційному сайті Партії регіонів.

Газета "Время регионов" заснована згідно з рішенням ХІ з`їзду Партії регіонів і є громадсько-політичним виданням.

У концепцію газети входить проведення публічних дискусій з актуальних проблем розвитку країни за участю відомих політиків, експертів, журналістів, представників громадськості, говориться в повідомленні.

На першій сторінці першого номера газети – стаття лідера Партії регіонів Віктора Януковича "Три кроки, які треба терміново зробити, щоб ступити на шлях стабільності і розвитку".

Обсяг газети "Время регионов" - вісім кольорових сторінок А-2, тираж - 10 тис. екземплярів, періодичність виходу - щотижнева. Ціна екземпляра - 1 грн. Матеріали публікуються мовою оригіналу – українською і російською.

Передбачається, що обсяг газети зросте до 12 сторінок, а тираж збільшиться.

Головним редактором стала журналістка Олена Рубцова. Вона публікувалася в центральній пресі і працювала прес-секретарем в Генеральній прокуратурі України і Національному університеті державної податкової служби України. Головний редактор вважає, що, окрім великих політико-економічних питань, газета має звертати увагу на проблеми підприємництва середньої руки, відстоювати інтереси робітників, вчителів і лікарів, захищати права пенсіонерів на повноцінне життя, підтримувати студентів, а також висвітлювати успіхи в мистецтві, духовне і фізичне здоров"я народу, говориться в повідомленні, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Янукович вважає, що терміново треба зробити три кроки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути