середа, 31 липня 2013 15:05

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Янукович ще жодного разу не пропонував Тимошенко поїхати до Німеччини - соратник

Янукович ще жодного разу не пропонував Тимошенко поїхати до Німеччини - соратник
Фото: byut.com.ua

Ніхто з української влади ще не пропонував Юлії Тимошенко лікуватися за кордоном.

Про це на прес-конференції у Києві сказав соратник екс-премєра Олександр Турчинов.

Так відповідаючи на запитання, чи згодна все ж таки Тимошенко виїхати на лікування до Німеччини, політик підкреслив: "До цього часу українська влада жодного разу не пропонувала Юлії Володимирівни лікуватися за кордоном. Жодного разу такі пропозиції ні від президента Януковича, ні від керівництва пенітенціарної служби, ні від прокуратури до Юлії Володимирівни не було".

Турчинов додав: "А саме від них, і безпосередньо від президента Януковича, залежить вирішення цього питання. Не від місії, не від наших європейських союзників, а саме від президента Януковича. Такої пропозиції від нього до сьогоднішнього дня не надходило".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк: поки Тимошенко ув'язнена - рішення Євросуду не є виконаним

У свою чергу захисник Тимошенко Сергій Власенко, коментуючи заяви про те, що справа Тимошенко не має стояти на заваді підписання Угоди про асоціацію з ЄС, зауважив: "Я абсолютно погоджуюся із тезою про те, що доля Угоди про асоціацію не повинна залежати від однієї людини. Це абсолютно справедливо. Але ця людина, на жаль, робить все, а я маю на увазі Віктора Януковича, щоби від його волі залежало підписання Угоди про асоціацію".

"Мова йде не про справу Тимошенко і не Тимошенко створювала цю ситуацію. Мова іде про дотримання базових європейських цінностей, яких поки що президент Янукович дотримуватися не хоче", - наголосив Власенко.

 

Зараз ви читаєте новину «Янукович ще жодного разу не пропонував Тимошенко поїхати до Німеччини - соратник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути