понеділок, 06 червня 2011 16:18

Янукович розповсюджує побутову "антидонецькість" - Томенко

Янукович розповсюджує побутову "антидонецькість" - Томенко

Заступник голови Верховної Ради, один з лідерів партії "Батьківщина" Микола Томенко вважає, що хибна кадрова політика президента, особливо на місцях, формує у громадян побутову "антидонецькість".

Як повідомила прес-служба БЮТ, про це віце-спікер сказав під час розмови з журналістами в місті Черкаси.

Зокрема, говорячи про можливі кадрові зміни в уряді та регіонах, Томенко зазначив, що у Януковича є шанс зберегти певну довіру до своєї діяльності лише за умов зміни уряду та чиновників на місцях, які не виконали практично жодної даної обіцянки за більш як рік своєї діяльності.

Віце-спікер зауважив, що єдине, чим вони прославилися в регіонах, тим, "що привезли разом із собою чиновників вищої та середньої ланки родом з Донецької області і, таким чином, за останній рік в багатьох регіонах країни і в Черкаській області в тому числі сформували на рівні масової свідомості своєрідну побутову "антидонецькість".

"Голови обласних адміністрацій, делеговані президентом, які вважають, що в регіоні немає людей, достойних зайняти посади не лише заступників голови адміністрації, а й головних лікарів, начальників управлінь чи відділів, таким чином нехтують і зневажають регіон, в який вони приїхали, і налаштовують громадян не лише проти себе, а й проти президента", - наголосив політик.

Томенко підкреслив, що для президента єдина альтернатива зберегти хоча б відносну довіру до своєї діяльності – радикальні кадрові зміни не лише на рівні уряду, а й на місцях. 

Зараз ви читаєте новину «Янукович розповсюджує побутову "антидонецькість" - Томенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути