пʼятниця, 09 липня 2010 13:26

Янукович розповів Ромпею, що позичить у МВФ $14,9 млрд

Янукович розповів Ромпею, що позичить у МВФ $14,9 млрд

Україна пропонує доповнити програму "Східне партнерство" проектом по розвитку Автономної Республіки Крим. Про це заявив президент України Віктор Янукович під час зустрічі з президентом Ради ЄС Херманом ван Ромпеєм в п'ятницю в Києві.

"У нас буде пропозиція в рамках програми "Східне партнерство" запропонувати пілотний проект по Автономній Республіці Крим", - сказав Янукович.

За словами українського президента, Крим є "перлиною" не тільки України, але і всього світу. Янукович відзначив, що така програма може бути цікавою і вона зможе наповнити змістом програму "Східне партнерство". При цьому він відзначив, що дана програма здатна істотно доповнити відносини України і Євросоюзу.

Янукович також заявив, що Україна розраховує найближчим часом підписати програму співпраці з Міжнародним валютним фондом (МВФ).

"Безумовно, починати реформи завжди важко, і без фінансової допомоги це неможливо. Але ми розраховуємо, що найближчим часом буде підписана програма з Міжнародним валютним фондом на 2,5 роки по позиці $14,9 млрд", - заявив він під час зустрічі з ван Ромпєєм, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Янукович розповів Ромпею, що позичить у МВФ $14,9 млрд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути