середа, 25 вересня 2013 08:35

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Янукович розповів, коли вирішиться питання Тимошенко

Янукович розповів, коли вирішиться питання Тимошенко
Фото: academsmi.ru

Президент Віктор Янукович обговорив з главами держав "Групи друзів України" питання підписання Угоди про асоціацію, де наголосив, що питання Юлії Тимошенко може бути вирішено до 21 жовтня.

Як зазначив глава держави, президенти скористалися можливістю в рамках сесії Генеральної Асамблеї ООН обмінятися думками напередодні дуже важливої як для України, так і ЄС події – Саміту "Східного партнерства". Він підкреслив, що на шляху євроінтеграції України залишилося ще кілька питань, зокрема законодавство про прокуратуру і вибори, а також "питання екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко", передає прес-служба глави держави.

Янукович нагадав, що зараз над питанням Тимошенко працює місія Кокса-Квасневського. "Працює зараз місія, вона дуже важлива. Раніше складалось враження, що ми не бажаємо чогось робити. Сьогодні є спільна точка зору по багатьом питанням. Якою вона буде - буде відомо тоді, коли будуть підводитися підсумки цієї місії, вже ближче до засідання Ради міністрів закордонних справ, яке відбудеться 21 жовтня", - сказав президент.

На зустрічі були присутні також президент Польщі Броніслав Коморовський, президент Словацької Республіки Іван Гашпарович, президент Естонської Республіки Тоомас Хендрік Ільвес, президент Латвійської Республіки Андріс Берзіньш, президент Болгарії Росен Плевнелієв, президент Хорватії Іво Йосипович, президент Словенії Борут Пахор.

Зараз ви читаєте новину «Янукович розповів, коли вирішиться питання Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

91

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути