Ексклюзиви
пʼятниця, 24 грудня 2010 20:27

Янукович вирішив, що готовий до дискусії з Тимошенко

Янукович вирішив, що готовий до дискусії з Тимошенко

Президент Віктор Янукович готовий зустрітися з будь-ким з опозиційних політиків, у тому числі й з Юлею Тимошенко для дискусії.

Про це він заявив в ексклюзивному інтерв'ю ТСН.

Президент заявив, що зустрічався майже з усіма опозиціонерами. Просто вони, за словами Януковича, приховують цю інформацію і соромляться про це розповідати.

Він також нагадав, що завжди відкритий і готовий для діалогу та дискусії з усіма політиками.

Нагадаємо, раніше Юлія Тимошенко неодноразово закликала Віктора Януковича подискутувати з нею у прямому ефірі, але кожного разу перед можливою зустріччю у нинішнього президента не знаходилося часу для дискусії з опозиційним лідером.

Як повідомлялося, Тимошенко сьогодні заявила, що хоче подарувати президентові України Віктору Януковичу підручник, який називається "Судовий звіт у справі антирадянського правотроцкістського блоку".

"Я хочу передати Віктору Федоровичу, що якщо він вже взявся за репресії ... так хоч би народ не смішив і не садив екс-прем'єр-міністра за пенсії, а вже б почитав ... Тут чітко розписано, як робити репресії. Це розвідка на користь інших країн, шпигунство - це якось більш цивільно звучить, ніж виплата пенсій людям в кризу".

Тимошенко зазначила, що вона хоче подарувати цю "допомогу" Януковичу "для того, щоб він хоч щось навчився робити в своєму житті, хоча б репресії толком".

Зараз ви читаєте новину «Янукович вирішив, що готовий до дискусії з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути