Ексклюзиви
середа, 20 червня 2012 16:06

Янукович закликає опозицію "не керуватися лише виборами" і приєднатися до роботи Конституційної асамблеї

Янукович закликає опозицію "не керуватися лише виборами" і приєднатися до роботи Конституційної асамблеї
Віктор Янукович кличе опозицію у Конституційну асамблею. Фото: sannews.com.ua

Президент Віктор Янукович ще раз закликав опозицію взяти участь у роботі Конституційної асамблеї.

Про це він сказав під час першого засідання КА, яке відбувається в Національному університеті імені Тараса Шевченка у Києві.

Голова держави переконаний, що реформування Конституції має "об'єднати і підсилити усі започатковані в державі реформи, вивести їх на якісно новий рівень розвитку".

Янукович також наголосив, що Венеціанська комісія та ПАРЄ також рекомендували розпочати конституційну реформу ще до початку виборів. Саме тому президент вважає створення цього органу доцільним.

"Переконаний, що суспільство та політичні сили усвідомлять необхідність змін та правої модернізації. Насамперед тому, що досконала конституційна реформа є важливим чинником для стабільного розвитку держави", - наголосив президент.

Янукович переконаний, що опозиційні політики теж візьмуть участь у роботі КА: "Переконаний в тому, що пройдуть вибори і до нас приєднаються нові політичні сили, опозиція, які також візьмуть участь у формування основного закону держави".

"Ще раз закликаю всі політичні сили відкинути надмірне політиканство, піднятися над вузькопартійними інтересами та не керуватися лише майбутніми парламентськими виборами. Адже розвиток України має бути найбільшим пріоритетом усіх політиків", - зауважив голова держави.

Зараз ви читаєте новину «Янукович закликає опозицію "не керуватися лише виборами" і приєднатися до роботи Конституційної асамблеї ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути