середа, 09 червня 2010 13:26

Янукович привітав Семиноженка з днем народження орденом

Янукович привітав Семиноженка з днем народження орденом

Президент України Віктор Янукович нагородив віце-прем'єр-міністра Володимира Семиноженка орденом князя Ярослава Мудрого 5 ступеня.

Відповідний указ глава держави підписав 9 червня.

"За визначний особистий внесок у державне будівництво, розвиток вітчизняної науки, плідну громадську діяльність постановляю нагородити орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня Семиноженка Володимира Петровича", - зазначено в документі, який цитує прес-служба президента.

Володимир Семиноженко -  двічі лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки та Міжнародної премії в галузі ядерної фізики.

Крім того, віце - прем'єр нарогороджений орденами "За заслуги" І, ІІ і ІІІ ступенів, "Святого Князя Володимира" ІV ступеню, Почесними грамотами Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України.

Нагадаємо, що Володимиру Семиноженку 9 червня виповнилося 60 років.

Вітаючи його прем'єр-міністр Микола Азаров зазначив: "Сьогодні віце-прем"єру Володимиру Семиноженку виповнюється 60 років, хоча на зовнішній вигляд суто менше".

Прем"єр побажав віце-прем'єру міцного здоров"я, успіхів і всього найкращого. "Зробимо йому подарунок – відпустку на один день. Так?", - запитав він згоди у членів уряду.

Зараз ви читаєте новину «Янукович привітав Семиноженка з днем народження орденом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути