неділя, 25 лютого 2007 15:04

Янукович порівняв Кучму і Ющенка

 

Сьогодні вранці в ефірі телеканалу ICTV показали інтерв"ю журналіста Савіка Шустера з прем"єр-міністром Віктором Януковичем.

Янукович розповів про співпрацю з минулим і теперішнім президентами.

- Кучма більш жорсткий, а Віктор Андрійович більш м"яка людина за характером. Мені Кучма дозволяв вирішувати багато питань, а з Віктором Андрійовичем... не можу сказати, що він мені заважає. Президент Кучма був дуже компетентним, був промисловцем, а Віктор Андрійович глибше знає фінансовий ринок, бюджет. Віктор Андрійович більше філософ, а Кучма більше практик, більш конкретна людина, - розповів прем"єр.

Янукович згадує останній рік правління Кучми - 2004, перед президентськими виборами.

- Особливість характеру Леоніда Даниловича - недовіра до людей. Можливо, у нього були сумніви, що я не та людина, яка зможе будувати далі країну. Сумніви і недовіра, - сказав Янукович.

Український прем"єр розповів, що не відчував такого ставлення у попередні роки співпраці з Кучмою. За його словами, на стосунки накладалося те, що сам Кучма ще не визначився на той час щодо свого майбутнього.

За словами Януковича, з 2004 року у нього надзвичайно тяжкі спогади. Після програних президентських виборів він хотів сказати "все, досить".

- Було бажання. Єдине, що не дозволило - стан суспільства і довіра людей, яку я отримав під час виборів. Емоційно було дуже тяжко переживати цей період, - сказав він.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Янукович порівняв Кучму і Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути