Ексклюзиви
пʼятниця, 03 червня 2011 15:56

Янукович погрожує судами за мовні та "історичні" спекуляції

Янукович погрожує судами за мовні та "історичні" спекуляції

Президент України Віктор Янукович звертається до усіх політичних сил з проханням та вимогою припинити політичні спекуляції на історії, мовних і етнокультурних питаннях.

Про це глава держави сказав під час засідання Ради регіонів.

"Попереджаю і політиків, і тих хто грається у таку політику, підштовхує людей до небезпеки: за порушення порядку, за загрозу життю і здоров'ю людей, за порушення закону ви будете відповідати перед правосуддям. І виключень тут не буде ні для кого, незалежно від політичних кольорів і прапорів", – сказав він.

Президент також запропонував парламентаріям, усім політикам, незалежно від кольору прапора, виступити зі спільним зверненням щодо примирення і недопущення радикалізму в політиці.

"Вважаю, що подібні звернення могли б стати важливим містком порозуміння і між обласними радами західних, східних, північних та південних регіонів України", – наголосив глава держави, якого цитує його прес-служба.

"Шановні колеги, не змагайтеся, хто з вас зробить гучніші заяви. Давайте ми це відкинемо в минуле, щоб ми забули про таке явище – це тільки викликає неповагу до політиків. Це потрібно сьогодні країні, суспільству. Нам треба думати, як будувати сильну, могутню країну, як покращити життя людей. Ось у цьому давайте будемо змагатися", – закликав Віктор Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Янукович погрожує судами за мовні та "історичні" спекуляції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути