понеділок, 23 серпня 2010 11:02

Янукович підняв Державний прапор України

Янукович підняв Державний прапор України

Президент Віктор Янукович взяв участь у піднятті Державного прапора України на площі перед Адміністрацією президента.

Президент візьме участь і в інших урочистих заходах з нагоди 19-ї річниці Незалежності України.

О 12.30 Янукович візьме участь у церемонії відкриття музею Т.Г.Шевченка Шевченківського національного заповідника у Каневі Черкаської області.

О 16.00 розпочнеться урочистий прийом з нагоди 19-ї річниці Незалежності України в Українському домі (Хрещатик, 2).

Сьогодні Україна відзначає День Державного прапора, встановлений 2004 року указом Президента України Леоніда Кучми "на вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України", повідомляє радіо "Свобода".

На території штабу Військово-морських сил України в Севастополі, а також на кораблях і в берегових частинах ВМС із нагоди свята відбудеться урочисте підняття Державного прапора. Представники українського флоту візьмуть участь і в урочистому піднятті Державного прапора над будинком Севастопольської міської держадміністрації.

Сьогодні партія "За Україну" має намір розгорнути на мосту Патона в столиці синьо-жовту стрічку, яку назвали "найдовшою синьо-жовтою стрічкою України". Стрічка має символізувати об"єднання обох берегів Дніпра під національною символікою. Її після закінчення акції розріжуть на частини, які роздадуть учасникам.

Нагадаємо, вчора в Тернополі встановили рекорд України, розгорнувши національний прапор завдовжки 9,5 км. Стяг тримали близько 2 тис. молодих людей-ровесників Незалежності, які приїхали до Тернополя з усієї області, а також усі охочі.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Янукович підняв Державний прапор України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути