вівторок, 04 жовтня 2011 21:45

Янукович ось-ось внесе до Ради законопроект про парламентські вибори

Янукович ось-ось внесе до Ради законопроект про парламентські вибори

Президент Україна Віктор Янукович готовий внести на розгляд Верховної Ради України законопроект "Про вибори народних депутатів України". Про це він повідомив на робочій зустрічі з керівництвом парламенту та лідерами депутатських фракцій.

Як повідомляє прес-служба глави держави, під час зустрічі сторони заслухали інформацію керівника робочої групи з підготовки нового виборчого закону Міністра юстиції України Олександра Лавриновича.

"Робоча група добре попрацювала, напрацьовано серйозний документ. Сьогодні ця робота добігає кінця, і я приймаю пропозицію Голови Верховної Ради, щоб подальша робота над законопроектом йшла у парламенті, і узгоджений законопроект вносився лідерами депутатських фракцій на розгляд Верховної Ради", –  наголосив Янукович.

У свою чергу голова Верховної Ради Володимир Литвин наголосив, що "до виборів лишається трохи більше року, тому є потреба і можливість у своєчасному ухваленні рішення щодо законодавчого забезпечення"

Раніше президент України своїм розпорядженням утворив робочу групу за участю міжнародних експертів із метою створення нового демократичного виборчого законодавства.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада України відхилила 13 законопроектів про вибори народних депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Янукович ось-ось внесе до Ради законопроект про парламентські вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути