пʼятниця, 21 червня 2013 23:47

Янукович не проти прийти до парламенту, якщо його слухатимуть - Мірошниченко

Янукович не проти прийти до парламенту, якщо його слухатимуть - Мірошниченко
Президент запевнив, що на роботу ВР не впливає. Фото: ua.golos.ua

Президент Віктор Янукович готовий прийти до  парламенту, якщо його слухатимуть.

Про це в ефірі телеканалу Інтер сказав народний депутат від ПР, представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко, коментуючи зустріч президента із лідерами парламентських фракцій.

"Президент  готовий співпрацювати із парламентом у будь-якому форматі. І в форматі колегіальних зустрічей лідерів фракцій, і в форматі, коли прийшов до парламенту, але тільки він акцентував увагу, що нам повинно вистачити політичної культури, щоби ми слухали  один одного, і тут м'яч на боці парламенту, і навіть і в форматі персональних зустрічей із представниками депутатського корпусу, в тому числі опозиційних фракцій, якщо йтиметься про конкретні факти, конкретні проблеми, пов'язані із діяльністю опозиції", - розповів парламентар.

Він додав: "Я сподіваюся що наші колеги по опозиції матимуть достаньо політчиної культури, щоби запросивши, його і вислухають"

Крім того, Янукович на зустрічі зауважив, що не впливає на те, що відбувається у парламенті, розповів Мірошниченко.

"Звісно торкалися і складних питань, які сьогодні бачаться по різному. Наприклад, питання проведення виборів на округах. Був обмін думками. Всі по-різному бачать ситуацію. Але на чому наголосив президент, і це теж важлива обставина. Він сказав, що не буде режисером чи диригентом роботи парламенту. Він поважає незалежність цієї інституції. Він наголосив: ви самі в парламенті, як лідери фракції, маєте сідати і домовлятися", - пояснив "регіонал".

Він додав: "І ті припущення, які висловив Арсеній Яценюк, що без президента фракції більшості не уповноважені приймати самостійні рішення, були публічно відкинуті. Про це сказав президент, про це сказав Олександр Єфремов і це взяв до відома Арсеній Яценюк".

Зараз ви читаєте новину «Янукович не проти прийти до парламенту, якщо його слухатимуть - Мірошниченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути