Ексклюзиви
понеділок, 19 вересня 2011 10:57

Янукович не приїде до Канева відкривати свій вертолітній майданчик

Янукович не приїде до Канева відкривати свій вертолітній майданчик

Віце-прем'єр-міністр України Борис Колесніков сьогодні відкриє річковий порт в Черкасах, туристичний комплекс "Авто-ріка" в Каневі та вертолітний майданчик в селі Пекарі під Каневом Черкаської області

Про це повідомила начальник управління інформаційної політики та зв'язків зі ЗМІ Черкаської ОДА Тетяна Очеретяна.

Спочатку Колесніков побуває в Каневі, де відбудеться відкриття туристичного терміналу "Авто-ріка", який включає в себе авто-та річковий вокзали. Крім того, віце-прем'єр відкриє також щойно відреставровану Ярмаркову площу. Також заплановано відкриття вертолітного майданчика в селі Пекарі.

Потім відбудеться відкриття річкового вокзалу в Черкасах.

Термінал "Авто-ріка" в Каневі і вертолітний майданчик в Пекарях було побудовано в рамках підготовки до чемпіонату "Євро-2012". Спочатку планувалося, що на відкриття вертодрому особисто приїде президент України Віктор Янукович.

Нагадаємо, будівництво вертолітного майданчика з пасажирським терміналом пропускною здатністю 50 пасажирів на годину з під'їзною дорогою почалося ще в минулому році. Вартість цього проекту становить 96 млн. грн. Однак, на завершення будівництва нещодавно було виділено ще 700 тисяч грн.

Щодо черкаського річкового вокзалу, то його відкриття кілька разів переносили. Так, голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб обіцяв спочатку відкрити річковий вокзал напередодні 9 травня, а потім - на День Незалежності України.

Зараз ви читаєте новину «Янукович не приїде до Канева відкривати свій вертолітній майданчик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути