субота, 23 березня 2013 03:06

"Янукович не патріот - Україну він не будує, а розвалює"

"Янукович не патріот - Україну він не будує, а розвалює"
Богдан Бенюк. Фото: business-news.kiev.ua

Головний політтехнолог України - це президент Віктор Янукович. Про це актор і депутат-"свободівець" Богдан Бенюк розказав в інтерв'ю "Газеті по-українськи" .

"Політтехнологи приносять небагато користі — бачили, як блок Королевської з ними працював. А найбільший технолог — це уряд і президент. Разом зі своєю родиною він вже показав нам, як "треба жити". Двоє його синів швидко стали дуже багатими і, так би мовити, самодостатніми людьми. Ми розуміємо, що це замішано, м'яко кажучи, не на чесності", - відзначив "свободівець".

В той же час, він не вважає, що постать Віктора Януковича варта уваги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В театрі Азарова охороняло "штук 40 хлопців"

"Я не хочу його (Віктора Януковича - ред.) обговорювати. Як особистість, він мене не цікавить. Він робить речі, неприпустимі в країні, яку я хочу бачити в Європі. Він не патріот - Україну він не будує, а розвалює. Країна потихеньку перетворюється в поліцейську державу. Внутрішні війська збільшуються, зменшується армія. Хлопці ідуть "вєрной дорогой" - убезпечувати себе, бо все довкола стає дражливим. Коли відбудовувався Стокгольм, прем'єр-міністр Швеції відбудовував центр міста разом з робітниками. З ними він обідав і отримував не більшу за їхню зарплату. Він мотивував це тим, що народ довірив йому бути прем'єром, щоб відбудувати країну в цей непростий момент. У нас же, якщо дістаєш посаду — навіть на районнному чи міському рівні — це ти вже кум королю, ніби отримав карт-бланш. Кожен починає доїти цю посаду на свій кшталт", - підсумував нардеп.

Повністю інтерв'ю читайте тут.

Зараз ви читаєте новину «"Янукович не патріот - Україну він не будує, а розвалює"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

250

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути