Ексклюзиви
пʼятниця, 22 березня 2013 23:11

Азаров має намір особисто перевірити роботу "Укравтодору"

Азаров має намір особисто перевірити роботу "Укравтодору"
Фото: tsn.ua

Прем'єр-міністр Микола Азаров вирішив особисто перевірити якість ремонту доріг в Україні. Про це він написав на своїй сторінці у Faсebook.

Прем'єр відзначив, що, за оперативними даними "Укравтодору", на 23-х основних автомагістралях країни ямковість ліквідовано майже повністю.

"Я обов'язково найближчим часом запланую поїздку якоюсь із зазначених доріг і перевірю цю інформацію", – повідомив прем'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров хоче "закатати" понад 2 мільярди у дороги Донецька і Дніпропетровська

Нагадаємо, за даними "Укравтодору", станом на 10 березня, ямковість було ліквідовано на 98% основних доріг загального користування державного значення і залишалося відремонтувати 61 кілометр основних автодоріг. За даними прес-служби уряду, станом на 20 березня, ямковість було ліквідовано на 3 тисячах 972,1 кілометра основних доріг загального користування державного значення, що становить 90%.

Нещодавно експерти Світового економічного форуму у звіті про глобальну конкурентоспроможність назвали українські дороги одними з найгірших у світі. Вони оцінили якість автомагістралей в Україні у трохи більше від двох балів за семибальною шкалою.

Нагадаємо, 20 березня, Азаров сказав, що Кабмін виділить на ряд важливих об'єктів дорожньої інфраструктури 7,2 млрд грн. Уряд розглядає можливість реформування "Укравтодору", що передбачатиме розділення функцій з проектування, будівництва та контролю за якістю доріг.

Зараз ви читаєте новину «Азаров має намір особисто перевірити роботу "Укравтодору"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути