середа, 04 лютого 2009 14:42

Янукович назвав Тимошенко ненормальною

Янукович назвав Тимошенко ненормальною

Лідер ПР Віктор Янукович вважає прем"єрку Юлію Тимошенко ненормальною людиною.

Так він відреагував на сьогоднішні слова Тимошенко про те, що Партія регіонів ні на що не здатна і їй (ПР - Gazeta.ua) не вдаться відправити уряд у відставку.

"Ці посмішки мене здивували. Над чим сміється прем"єр? Я думаю, що ці посмішки над горем людей - це посмішки ненормальних людей", - обурився Янукович на засіданні "опозиційного" Кабміну. "Їм добре жити, бо вони отримали крісла", - додав він.

"Це купка людей, яка паразитує у цій ситуації, так сказать кишку собі набиває. І вони цим задоволені. Це великий сором. Вони забули про Бога. Тому у нас іншого виходу немає, як ставити питання жорстко, щоб видавити з них все що можна", - сказав лідер ПР.

Їм добре жити, бо вони отримали крісла

Янукович також повідомив, що завтра "Регіони" очікують звіту не лише від прем"єрки, а й від Президента. За словами, лідера ПР, якщо Ющенко не прийде в Раду, вони зроблять відповідні висновки.

"Якщо чиновники знаходять час на відпустки, прямі ефіри, а не знаходять часу для обговорення найболючіших питань у Верховній Раді - це сором, це - біда, це - горе всієї держави", - сказав Янукович.

Прем"єр Юлія Тимошенко переконана, що звіт уряду в четвер не закінчиться його відставкою.

"Все, за що береться Партія регіонів, із цього ніколи нічого не виходить. Тому, щоб у нас не було ніяких хвилювань, – тут йдеться абсолютно не про відставку, вона не буде завтра в залі проголосована", - заявила прем"єр на сьогоднішньому засіданні Кабміну.

За матеріалами: Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Янукович назвав Тимошенко ненормальною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути