Ексклюзиви
вівторок, 07 лютого 2012 11:27

Янукович назвав шлях в ЄС "безальтернативним", але й про ЗВТ з СНД не забув

Янукович назвав шлях в ЄС "безальтернативним", але й про ЗВТ з СНД не забув

Президент України Віктор Янукович закликає український парламент законодавчо забезпечити просування України до Європейського Союзу.

"У 2012 році Україна приймає європейський чемпіонат з футболу. Це важлива і символічна подія, яка по-новому відкриє Україну Європі і всьому світу. У той же час, ця подія ще раз переконує нас в невід'ємності України в європейському просторі", - сказав Янукович , виступаючи в парламенті у вівторок під час відкриття 10-ї сесії Верховної Ради.

"Наш шлях в Євросоюз безальтернативний і чекає від законодавців серйозної продуктивної роботи щодо правового забезпечення нашого інтеграційного процесу", - підкреслив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європа і США готують чорний список українських політиків?

У той же час він розповів, що Україна в 2012 році створить зони вільної торгівлі з Європейським союзом (ЄС) і Союзом незалежних держав (СНД).

"У 2012 році ми остаточно визначимо правові умови економічного співробітництва з нашими міжнародними партнерами, основні - створення зони вільної торгівлі з Європейським Союзом, з країнами СНД", - сказав президент, виступаючи у парламенті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада веде Україну до двох євроінтеграцій – "бютівець"

Голова держави висловив сподівання, що такі рішення знайдуть підтримку в парламенті.

Як повідомлялося раніше, він завершив промову і покинув Верховну Раду під вигуки депутатів фракції "БЮТ-Батьківщина" "Ганьба!" і оплески депутатів Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Янукович назвав шлях в ЄС "безальтернативним", але й про ЗВТ з СНД не забув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути