понеділок, 11 квітня 2011 10:30

Янукович нагадав про фашистські табори

Янукович нагадав про фашистські табори

Президент України Віктор Янукович вважає, що одним із першочергових завдань української влади є належне забезпечення повсякденних потреб та духовних інтересів громадян старшого покоління.

Як повідомила прес-служба глави держави, про це йдеться у зверненні Януковича з нагоди Міжнародного дня визволення в'язнів фашистських таборів.

Президент, зокрема, зазначив, що "у цей день разом з усім світом Україна вклоняється світлій пам'яті людей, чиї життя безвинно обірвалися за колючими дротами фашистських концтаборів".

"Мільйони наших земляків зазнали невимовних жахів нацистської неволі, тисячі з них загинули на страшних гітлерівських фабриках смерті, не дочекавшись своїх визволителів. Про цю трагедію український народ ніколи не забуде", - упевнений глава держави.

Політик вважає своїм святим обов'язком назвати "усі не відомі місця поховань та імена багатьох загиблих від рук фашистських катів".

"Ми вшановуємо тих, хто зумів вистояти, витримавши найстрашніші випробування. Вони гідно пройшли свій життєвий шлях, зробивши вагомий внесок у становлення сучасної незалежної України... Робота центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування має бути спрямована на поліпшення життя цих мужніх людей", - резюмував Янукович.

Слід зазначити, що Міжнародний день визволення в'язнів фашистських концтаборів — пам'ятна дата, що відзначається щорічно 11 квітня за ініціативою Організації Об'єднаних Націй.

Зараз ви читаєте новину «Янукович нагадав про фашистські табори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути