Ексклюзиви
четвер, 02 листопада 2006 09:31

Янукович може запропонувати Ющенку звільнити ще 4 губернаторів

Колегія Міністерства праці і соціальної політики пропонує уряду розглянути питання про звільнення ще чотирьох губернаторів.

Про це в середу, 1 листопада, повідомив міністр праці Михайло Папієв під час його зустрічі з прем"єром Віктором Януковичем.

- Папієв повідомив прем"єру про пропозицію колегії міністерства винести на розгляд Уряду питання про доцільність подальшого перебування на своїх посадах п"яти голів обласних державних адміністрацій у зв"язку з суттєвим зростанням заборгованості із зарплати на підприємствах цих регіонів, - йдеться у повідомленні.

- Це стосується керівників Закарпатської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Миколаївської та Харківської облдержадміністрацій, - зазначається в документі.

Папієв також зазначив, що з початку роботи нового складу Уряду заборгованість із виплати зарплати на економічно активних підприємствах скоротилася з 1 млрд 89 млн грн. до 960 млн грн.

Губернатором Закарпаття є Олег Гаваші. Івано-Франківщину очолює Роман Ткач, Кіровоградщину - Вадим Черниш, Миколаїв – Олександр Садиков, Харків - Арсен Аваков.

Аваков уже був у переліку губернаторів, яких уряд пропонував звільнити, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Янукович може запропонувати Ющенку звільнити ще 4 губернаторів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути