Ексклюзиви
середа, 08 грудня 2010 09:42

Янукович може призначити Тігіпка міністром економіки - експерт

Янукович може призначити Тігіпка міністром економіки - експерт

Подання президента Віктора Януковича до парламенту про призначення Василя Цушка головою Антимонопольного комітету свідчить про початок адміністративної реформи.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав директор центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко.

"Я думаю, що це перший дзвіночок майбутньої адміністративної реформи. Треба знайти достойне місце для Цушка, для людини якій довіряє президент. А от що буде з міністерством економіки це питання. Можливо саме тому, його і пересувають. Невідомо чи міністерством буде взагалі збережене в межах адмінреформи. Подейкують, що може бути поєднання посад віце-прем'єра з економічних питань та міністра економіки", - сказав Фесенко, зазначивши, що Янукович пам'ятає заслуги екс-міністра МВС під час подій біля Генпрокуратури у травні 2007 року.

Крім того, за словами політолога, вибираючи кандидатуру голови Антимонопольного комітету президент перш за все ставить на своїх.

"Якщо казати про групи Ахметова, РосУкрЕнерго, то в цьому сенсі його можна розглядати відносно рівновіддаленою фігурою, але думаю, що підбираючи кандидатуру голови Антимонопольного відомства Янукович перш за все ставить на своїх",- резюмував Фесенко.

Нагадаємо, що напередодні президент Віктор Янукович вніс до Верховної Ради подання про призначення Василя Цушка головою Антимонопольного комітету.

Як прогнозує "регіонал" Володимир Зубанов, більшість ймовірно підтримає подання глави держави.

Зараз ви читаєте новину «Янукович може призначити Тігіпка міністром економіки - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути