неділя, 01 грудня 2013 15:15

"Янукович має заслуги перед народом — він розбудив юнь!" - актор

"Янукович має заслуги перед народом — він розбудив юнь!" - актор
Фото: gazeta.ua

Актор львівського театру імені Заньковецької Святослав Максимчук прокоментував останні події в Україні і роль в них Віктора Януковича.

"Дії нашого президента я б назвав логічно не логічні. Не логічні тому, що він не є вихований на тих святих ідеалах, які мають бути присутні в кожній особистості, яка хоче досягнути вищого щабля, та розуміння перед своїм народом. В ньому нема цього від народження. Що стосується моменту логіки, то вона на превеликий жаль, тут присутня. Оскільки його біографія є замішана на злочинах, то відповідно у нього немає внутрішньої стабільності, відчуття, що він, як церква сказала, посередник між Богом і людьми. У Януковича не було, немає і вже не виникне такого відчуття. В ньому прокидається те, що закладено від "пахана", і це перемагає", - каже про політику президента щодо зачищання Майдану Максимчук.

Актор театру Заньковецької, вважає зараз президент має величезний страх. Боїться, що рано чи пізно понесе відповідальність за те, що він зробив з мирною молоддю.

"Янукович мав унікальну можливість вийти і засвідчити перед світом, що він є Президентом країни — Україна. А не є о тим "губернатором", якого Путін затвердив на посаду в Україні. Якби він це зробив — увійшов би в українську історію як мудрий і далеко зрячий державний муж. Зробивши добру справу. Але не дано. А що тут зробиш якщо не дано! Хоча є його один історичний момент. Іронічно і серйозно він має заслуги перед Україною. Янукович розбудив юнь! Це є найголовніший здобуток нашого часу. Бо ці молоді люди, які зараз повстали, вже не піддадуться на умови висунуті "іспалняющим роль імператора", - додає актор.

"Багато чув останнім часом серед наших людей, що розчарувалися в Україні. Хочу сказати словами Ліни Костенко: "А Україна, що жінка, що нею можна зачаровуватись і розчаровуватись?" Це держава, це народ. Дій! Аби щось змінити і перш за все в собі. Добре, що бачу зараз, як ми змінюємося", - каже він.

Зараз ви читаєте новину «"Янукович має заслуги перед народом — він розбудив юнь!" - актор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути