вівторок, 03 липня 2012 19:34

Спецтема: Боротьба за "мову"

Янукович інтегрує Україну в Донбас початку 90-х - Гриценко

Янукович інтегрує Україну в Донбас початку 90-х - Гриценко
Анатолій Гриценко розкритикував сьогоднішнє прийняття у другому читанні мовного законопроекту. Фото: obozrevatel.com

Янукович інтегрує Україну в Донбас початку 90-х. Таку думку висловив лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко на своїй сторінці у Facebook.

"Янукович інтегрує Україну в Донбас початку 90-х. Чи можна зупинити прийняття закону про мову-язык мирними, парламентськими засобами, коли Янукович & Со діють за межами закону? Ні, неможливо",- зауважив він.

За його словами, за таких умов Україну можуть проголосити монархією.

"Діючи в стилі донецьких розборок початку 90-х, вони можуть приймати будь-які рішення. Можуть проголосити Україну монархією, Януковича - імператором, а увесь бізнес в країні переписати на Сім'ю, разом із землею і людьми", - зазначив політик.

"Депутати заблокують Раду? Проголосують письмово, прямо на Банковій. Не захочуть голосувати? Янукович замість закону видасть указ. Яка йому різниця, скільки законів порушувати - два, три чи десять? Коли це закінчиться? Коли небезпеку усвідомить увесь народ. В тому числі, а можливо найперше - на Донбасі. Там порядки початку 90-х знають і пам'ятають. Дотепер скелети із шурфів викопують... А мову Україна збереже - її збереже народ. Які б закони ця банда не приймала!", - додав Гриценко.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада ухвалила в другому читанні та в цілому законопроект №9073 "Про засади державної мовної політики", який передбачає офіційне використання в державних органах регіональних мов на певних територіях. Законопроект був поставлений на голосування із порушеннями, зазначають депутати від опозиції.

Зараз ви читаєте новину «Янукович інтегрує Україну в Донбас початку 90-х - Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути