четвер, 08 вересня 2011 08:33

Янукович і Перес поговорять у Ялті про Україну та світ

Янукович і Перес поговорять у Ялті про Україну та світ

Восьма Ялтинська щорічна зустріч "Україна і світ: спільні виклики, спільне майбутнє" пройде з 15 по 18 вересня 2011 р. у Лівадійському палаці Ялти.

16 вересня форум відкриється виступами президента України Віктора Януковича і президента Ізраїлю Шимона Переса, повідомляють організатори заходу "Ялтинська європейська стратегія" (YES) у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука.

"Учасники 8-го форуму YES обговорять новий світовий порядок в епоху змін, можливості та виклики для інвестицій в Україну, а також шляхи для збалансування світової економіки. Також основними темами дискусій стануть відносини України з Європейським Союзом та перспективи Україні в сучасному світі. На форумі буде обговорюватися роль Росії в глобальних процесах і міжнародних відносинах, а також моделі модернізації країни", - відзначається у прес-релізі.

Ключовими спікерами на форумі YES стануть прем'єр-міністр України Микола Азаров, віце-спікер Державної Думи Російської Федерації Олександр Бабаков, міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт, міністр економічного розвитку і торгівлі Казахстану Кайрат Келімбетов, перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв, віце -прем'єр-міністр України, міністр інфраструктури Борис Колесников та інші.

Модератором всіх дискусій стане Христя Фріланд, спеціальний редактор Thomson-Reuters.

Слід зазначити, що Ялтинська щорічна зустріч є неурядовою платформою для обговорення та пошуку потенційних рішень з політичних та економічних питань, актуальних для України, Європи та світу, а також для проведення відвертого та професійного діалогу про проблеми політики, права та інвестицій.

Зараз ви читаєте новину «Янукович і Перес поговорять у Ялті про Україну та світ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути