пʼятниця, 19 березня 2010 11:09

Янукович і Азаров привітали Ліну Костенко з ювілеєм

Янукович і Азаров привітали Ліну Костенко з ювілеєм

Президент України Віктор Янукович та прем"єр-міністр Микола Азаров привітали лауреата Національної премії імені Тараса Шевченка Ліну Костенко з 80-річним ювілеєм.

"З нагоди знакового для України Вашого славного Ювілею дозвольте висловити глибоку пошану і вдячність за Вашу непохитну громадянську мужність і спасенну силу поетичного Слова", - йдеться у вітанні Януковича, текст якого розміщено на сайті глави держави.

За словами Президента, духовна напруга, творча енергія та інтелект, що еманують із лірики Костенко, поетичної історіософії, публіцистики очищають душу і джерела національної гідності та самоповаги.

"Велич таланту і маєстат Вашої особистості завжди були, є і будуть духовною опорою, наснагою і джерелом впевненості для кожного, хто як моральне кредо прийняв Вашу пересторогу: "Людині бійся душу ошукать, бо в цьому схибиш – то уже навіки", - відзначив Янукович.

На його переконання, Костенко - потужний творець "гуманітарної аури своєї нації", яскрава і невгасима зоря на поетичному небосхилі України.

Глава держави побажав Костенко довгих і добрих літ у безперервному творчому злеті.

У свою чергу Азаров відзначив, що письменницький талант Костенко, здатність відчувати народні сподівання і прагнення принесли їй любов і визнання мільйонів людей не тільки в Україні, а й в усьому світі.

Глава уряду побажав Костенко нових творчих задумів, наснаги і сил, щоб її талант і досвід ще довго слугували нашому народові, повідомили у прес-службі Кабміну.

Зараз ви читаєте новину «Янукович і Азаров привітали Ліну Костенко з ювілеєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути