Ексклюзиви
понеділок, 25 липня 2011 19:56

Янукович хоче завадити ратифікації угоди України та ЄС про асоціацію - Тимошенко

Янукович хоче завадити ратифікації угоди України та ЄС про асоціацію - Тимошенко

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що завдяки процесу проти неї президент Віктор Янукович хоче завадити ратифікації угоди України та ЄС про асоціацію. Про це вона сказала після завершення судового засідання у понеділок, повідомляє "Українська правда".

На переконання Тимошенко, Янукович лише публічно заявляє про необхідність євроінтеграції України.

"Але це лише заяви, а насправді він все робить для того, щоб унеможливити це підписання, в тому числі згортаючи демократію, руйнуючи права і свободи людей. Таким чином він підштовхує європейські країни певним чином реагувати", - сказала вона.

За словами екс-прем'єра, посилення пресингу на процесі проти неї, має змусити країни ЄС відмовитися від ратифікації угоди про асоціацію.

"Я прошу лідерів країн ЄС, навіть якщо українська влада у повній мірі не виконає свої домашні завдання, знайти політичну мудрість і підписати до кінця року угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі", - сказала Тимошенко.

Крім того, на її переконання, влада має на меті відволікти увагу суспільства від погіршення рівня життя та зростання корупції в державі.

Нагадаємо, наступне засідання Печерського районного суду Києва у справі екс-прем'єра України Тимошенко відбудеться у вівторок, 26 липня, о 11.00.

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче завадити ратифікації угоди України та ЄС про асоціацію - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути