пʼятниця, 14 січня 2011 14:51

Янукович хоче, щоб у Азарова ловили за руку "бюджетних крадіїв"

Янукович хоче, щоб у Азарова ловили за руку "бюджетних крадіїв"

Президент України Віктор Янукович вимагає від уряду реалізувати компрекс заходів, спрямованих на попередження порушень у сфері використання державних фінансових ресурсів.

Про це він сказав під час засідання комітету з питань економічних реформ.

Звертаючись до прем'єр-міністра України Миколи Азарова він сказав:"Микола Янович, я неодноразово говорив про те, що коли ми постфактум розбираємо бюджетні порушення це виглядає так, що ми не контролюємо своєчасно цей процес".

"Нам треба робити запобіжні дії, контролювати фінанси не тоді, коли вкрали вже кошти, а потім ми їх шукаємо, на прикладі минулого року - за кордоном, витягуємо, і не завжди нам це вдається, а іноді це роками триває", - додав президент .

Глава держави закликав учасників засідання - керівників економічного блоку уряду, голову Національного банку передбачати свої подальші дії і враховувати ризики - як об'єктивні, так і суб'єктивні. Зокрема, президент зазначив, що на шляху реформування влада часто стикається з бюрократичним протестом.

"Ми стикаємося на цьому шляху з конформістським настроями і навіть протестами бюрократії в процесі проведення реформ ... І це буде продовжуватися, тобто політизація, політиканство будуть перешкоджати на шляху реформ, але ми повинні підходити до цього так, що ми будуємо демократичне суспільство, і щоб ми під одну гребінку не давали оцінку реальним демократичним процесам", - резюмував Віктор Янукович.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче, щоб у Азарова ловили за руку "бюджетних крадіїв"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути