Ексклюзиви
четвер, 09 лютого 2012 10:30

Янукович дав посаду Саламатіну за бикуватість і психованість - Ляшко

Янукович дав посаду Саламатіну за бикуватість і психованість - Ляшко

Народний депутат Олег Ляшко вважає, що рішення президента про призначення главою Міністерства оборони України Дмитра Саламатіна є хибним і становить загрозу для держави.

"Ця особа до недавнього часу була громадянином Російської Федерації. Саламатін є зятем колишнього першого віце-прем'єра Росії Олега Сосковця і за роки проживання у Москві співпрацював з ГРУ- воєнною розвідкою. Кричуще, що в Україні такій особі спершу довірили Держкомпанію з торгівлі продукцією військового та спеціального призначення. Тепер йому віддали ще й оборону держави", - обурився Ляшко.

Нардеп переконаний, що перед призначенням Саламатіна слід було перевірити його на причетність до російських спецслужб та психічне здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москаль про Саламатіна: "Людина невихована, хамовита"

"Засланий агент Саламатін чи ні, невідомо. Бо ж наша СБУ, яку очолює інший росіянин, колишній кгбіст та фахівець з розвідки, нічого про це не скаже. Проте всім відомо про неадекватність Саламатіна. Відчайдушно захищаючи ратифікацію "харківських угод" по здачі Криму, саме він у парламенті побив депутата від НУ-НС Володимира Карпука, зламавши тому ніс. Згодом стільцем побив іншу людину. Мабуть, така бикуватість і психованість стали основними аргументами для Януковича щодо призначення Саламатіна главою Міноборони. Чи не тому очільниками силових відомств України ставлять росіян і таких от скажених, бо в разі потреби вони з легкістю діятимуть проти українського народу?", - запитав Ляшко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращі бійці Верховної Ради шостого скликання

Лідер Радикальної партії пообіцяв найближчим часом внести на розгляд Верховної Ради законопроект про заборону займати державні посади особам, що перебувають в тісних родинних чи інших зв'язках з високопосадовцями інших держав.

Також Ляшко пропонує, аби кандидати на держпосади проходили перевірку на предмет співпраці зі спецслужбами інших держав.

"В іншому випадку будуть великі сумніви: керуються ці люди інтересами України, чи своїх родичів, працюють на нашу державу і народ, чи на іноземні спецслужби", - резюмував Ляшко.

Зараз ви читаєте новину «Янукович дав посаду Саламатіну за бикуватість і психованість - Ляшко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути