середа, 08 лютого 2012 20:08

Саламатін не має уявлення про сферу, за яку тепер відповідає - Гриценко

Саламатін не має уявлення про сферу, за яку тепер відповідає - Гриценко
Дмитро Саламатін

Дмитро Саламатін особисто відданий президенту Віктору Януковичу. Й це головний критерій для призначення його на посаду міністра оборони. Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав нардеп від НУ-НС Анатолій Гриценко.

"Саламатіна призначили, виходячи з ключових вимог нинішньої влади - відданість, лояльність особисто до Януковича, готовність виконати будь-який наказ. Янукович розставляє "своїх" людей. Він веде ту політику, яка йому вигідна. Ця політика дуже далека від інтересів збройних сил та держави в цілому", - зауважив народний обранець.

Гриценко говорить, що не знає Саламатіна як людину, яка розуміється на військовій політиці.

"Або ж на реформуванні збройних сил. Він взагалі не має уявлення про ту сферу, за яку тепер доведеться відповідати. Але я знаю його як людину, яка незаконно суміщала тривалий час посаду голови "Укрспецекспорту" (це тепер "Укроборонпром") та депутатський мандат. Як людину, яка брала активну участь у бійках проти опозиції", - додав Гриценко.

Нагадаємо, сьогодні президент Віктор Янукович звільнив Михайла Єжеля з посади Міністра оборони України. Указом № 71/2012 він також звільнив Саламатіна з посади генерального директора Державної компанії з експорту та імпорту продукції і послуг військового та спеціального призначення ("Укроборонпром") і призначив його Міністром оборони України.

Зараз ви читаєте новину «Саламатін не має уявлення про сферу, за яку тепер відповідає - Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

70

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути