понеділок, 14 жовтня 2013 20:29

Янукович дав добро на фінансування перевиборів

Янукович дав добро на фінансування перевиборів
Фото: newsradio.com.ua

Виділення Центральній виборчій комісії додатково 31,8 млн. гривень на проведення повторних виборів депутатів Верховної Ради в мажоритарних округах №94, 132, 194, 197 та 223 схвалив президент Віктор Янукович. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Законом збільшено загальний фонд держбюджету на поточний рік на 48,8 мільйонів гривень.

Кошти спрямовано Центрвиборчкому та перерозподілено за бюджетними статтями на проведення виборів народних депутатів у кількості 31,8 млн. гривень, на керівництво та управління у сфері проведення виборів та референдумів - 2,7 млн. гривень , а також на функціонування Державного реєстру виборців - 14,3 млн гривень.

Джерелом покриття додаткових видатків визначено збільшення планового обсягу коштів , які надходять від Національного банку.

У ст. 15 держбюджету встановлено, що НБУ у 2013 році щокварталу перераховує до бюджету кошти в сумі не менше 4 млрд. гривень на загальну суму не менш 22,85 млрд. гривень.

Нагадаємо, повторні вибори депутатів Верховної Ради у мажоритарних округах №94, 132, 194, 197 та 223 призначено на 15 грудня поточного року.

Зараз ви читаєте новину «Янукович дав добро на фінансування перевиборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути