Ексклюзиви
пʼятниця, 23 вересня 2011 18:40

Янукович бив по м'ячу лівою
10

Президент Віктор Янукович відвідав сьогодні у Києві Національний спортивний комплекс "Олімпійський". Глава держави ознайомився із завершальним етапом реконструкції стадіону.

Як повідомила прес-служба Януковича, віце-прем'єр-міністр – міністр інфраструктури Борис Колесніков заявив, що НСК "Олімпійський" готовий до відкриття на 96%.

"Практично стадіон готовий", - сказав він. За словами міністра, на цей час будівельно-монтажні роботи щодо об'єкту перебувають на завершальній стадії і виконуються відповідно до затверджених деталізованих календарних графіків виконання.

Зокрема, на НСК "Олімпійський" завершились роботи з влаштування газону, повністю змонтовано системи дренажу, поливу та обігріву футбольного поля. Також на полі вже нанесено розмітку та встановлено ворота.

Янукович зробив два пробні удари по м'ячу на новому полі стадіону.

Відзначимо, що президент бив по м'ячу лівою ногою. Як відомо, він неодноразово травмував своє праве коліно.

Нагадаємо, урочиста церемонія відкриття НСК "Олімпійський" відбудеться 8 жовтня. 11 листопада перший матч на стадіоні проведуть збірні України та Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «Янукович бив по м'ячу лівою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути