пʼятниця, 23 вересня 2011 15:47

У президента запевняють, що Саркозі від зустрічі з Януковичем не відмовлявся

У президента запевняють, що Саркозі від зустрічі з Януковичем не відмовлявся

Президент Франції Ніколя Саркозі не відмовлявся зустрічатися з Віктором Януковичем.

Про це йдеться в коментарі постійного представника України при ООН Юрія Сергєєва, поширеному прес-службою президента, пише "Українська правда".

"Повідомлення про те, що планувалася зустріч з президентом Франції Ніколя Саркозі не відповідає дійсності. Цієї зустрічі не було в планах президента України Віктора Януковича", - заявив він.

За словами Сергєєва, Янукович провів "низку важливих зустрічей різного рівня, зокрема і з міністром закордонних справ Франції Аленом Жюппе".

"Навіть з такої протокольної події деякі ЗМІ роблять непрофесійні висновки і придумують "скандальні" новини", - заявив він.

"Рамки міжнародних форумів такого масштабу дозволяють проводити незаплановані зустрічі з ким-небудь будь-якого рівня. Такі зустрічі проводяться з метою підтримати динаміку двосторонніх відносин і "звірити годинники" майбутніх візитів", - додав Сергєєв.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що Саркозі відмовився від зустрічі з Януковичем у Нью-Йорку під час Генасамблеї ООН. На зустріч з Януковичем замість Саркозі Франція відправила міністра закордонних справ Алена Жюппе.

Зараз ви читаєте новину «У президента запевняють, що Саркозі від зустрічі з Януковичем не відмовлявся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути